Wat is de kostprijs van tuinaanleg?

Ajouté le 23, octobre, 2015

WAT IS DE KOSTPRIJS VAN EEN TUINAANLEG ?

Tuinaanleg is niet zo duur als veel mensen denken. Onderhoud valt heel erg mee, kleine ingrepen ook. Grotere werken zijn wat prijziger, maar ze verhogen dan ook de waarde van je huis. Een tuin aanleggen of upgraden is een uitstekende investering. Een goed aangelegde tuin is immers een gegeerde surplus in vastgoed. En elk jaar wordt je tuin wat waardevoller. Kan je niet zeggen van je auto.

WAT BEPAALT DE PRIJS VAN HET AANLEGGEN VAN EEN TUIN?

De kostprijs van tuinaanleg hangt verder af van verschillende dingen. De plantenmaat is bijvoorbeeld een factor. Ook materiaalgebruik bepaalt mee de kostprijs. Soms werken we met een uurtarief. Je kan een besteedbaar bedrag afspreken, of een opdracht budgetteren. Anderzijds ook per project. Dan leg je de kostprijs op voorhand vast, na bespreking van het project. En krijg je dus een offerte met enerzijds de (geschatte) uren en de prijs van de te verwerken producten (zaden, planten, meststoffen,bestratingen.. ), aangevuld met de prijs van het materiaal- en machinegebruik. Tenslotte: onthoud dat goede tuinaannemers werken met producten van goede kwaliteit en garant staan voor een perfecte uitvoering. De gebruikte planten, zaden, meststoffen en teelaarde zijn gegarandeerd kwaliteitsproducten. En daarom niet duurder dan in het plaatselijke tuincentrum of bouwhandel.

SPREID DE KOSTPRIJS  VAN TUINAANLEG

Een volledige tuin aanleggen is is een nuttige investering. Maar je kan die investering ook spreiden over enkele jaren. Samen met ons bespreek je wat voor jou prioritair is, en daar begin je mee. Zo bouw je je tuin jaar na jaar op. Dat betekent niet dat je tuin er al die jaren onafgewerkt uitziet. Je voegt gewoon nieuwe elementen toe. Zo hou je je budget onder controle en heb je na enkele jaren tòch een prachtige tuin. Stelregel blijft: goede afspraken maken goede vrienden.

Nog een tip: contacteer ons zo vroeg mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je begint te bouwen of bij het maken van de plannen van je huis. Dan kan je je planten twee maten kleiner aankopen, en zijn ze mooi gegroeid wanneer je huis af is!

POURQUOI JARDINS BLONDIAU?

  • Force 1 Un gestionnaire est toujours présent pendant les travaux.
  • Force 2 Offrir un package complet, donc une solution pour chaque travail dans le jardin et un professionnel adapté, chacun avec sa propre force.
  • Force 3 Bien qu'une gamme très étendue, toujours prêt à tamiser et essayer de nouveaux matériaux.

Suis nous sur Facebook

Nous contacter

Remplissez le formulaire ci-dessous et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.
Nous respectons votre vie privée. Vos données seront toujours traitées de manière confidentielle.

Heures d 'ouverture

  • Du lundi au samedi: de 09h00 à 18h00
  • Fermé le dimanche

Heures d 'ouverture

Lundi09:00 - 18:00
Mardi09:00 - 18:00
Mercredi09:00 - 18:00
Jeudi09:00 - 18:00
Vendredi09:00 - 18:00
Samedi09:00 - 12:00
DimancheFermé

Nous contacter

Nous respectons votre vie privée. Vos données seront toujours traitées de manière confidentielle.